Hoe ik het voor elkaar heb gekregen

Life coach Breda

Laat me met je delen hoe ik het voor elkaar heb gekregen om op het punt te komen waarop ik weet dat ik mijn potentieel met succes kan bereiken.

Een paar maanden geleden hoopte ik dat mijn dochter zich niet zou willen verkleden en dat ik gewoon vader zou kunnen zijn. Maar op de dag dat we een uitstapje zouden maken naar het plaatselijke park, vroeg ze me of ik een skateboard had. Nu had ik natuurlijk nog nooit met grootouders meegespeeld, maar op het moment dat ik die stok zag, kon ik niet anders dan denken: ik wil leren skateboarden.

Deze enthousiaste coach liet mij tegelijkertijd zien dat ik ook het natuurlijke talent en de drive had met skateboarden en dat ik daar goed in zou kunnen presteren. Na wat overleg met vrienden waren we het er allemaal over eens dat ik mijn eigen skatepark moest bouwen, omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in alles wat met het milieu te maken had. Na drie maanden skateboarden heb ik de basis onder de knie en leer ik steeds nieuwe technieken.

Ik wil met jullie delen dat de steun van andere mensen mij heeft geholpen om mijn dromen te verwezenlijken en mij heeft geholpen om uit te blinken in mijn sport. Het kopen van mijn eerste skateboard was een belangrijk keerpunt in mijn leven. Ik overwoog zelfmoord te plegen omdat ik niet kon omgaan met de constante kritiek die mijn vrienden me gaven. Ik wilde deze steun echter niet loslaten, ik hield me aan mijn deel van de afspraak en ging naar het park om met hen rond te hangen. Ik ben hen zelfs veel verschuldigd, want zij hebben zich aan mijn vrij moeilijkeoof aangepast en zij blijven mij steunen.

Nu ben ik bezig met het veranderen van de manier waarop mensen naar mijn skaten kijken. Ik wil weer een liefhebber worden. Ik wil mijn steun betuigen aan de skate gemeenschap in het algemeen. Ik skate met mijn vrienden en ik ga altijd liever naar het park dan naar het skatepark. Ik ben echter niet van plan om mijn liefde voor het skateboarden op te geven. Ik heb mezelf al gestimuleerd om naar de sportschool te gaan en ik heb het gevoel dat ik nog veel meer kan doen om mezelf te pushen om succesvol te skateboarden.

Ik wil dat de kinderen hun ouders waarderen als ze opgroeien. Ik ben bevriend geraakt met een oudere skater die me uiteindelijk introduceerde in de skateboardwereld en sindsdien ben ik altijd bij hem gebleven. Hij is altijd ondersteunend geweest en zijn vaardigheden hebben mij volledig opgeleid.

Ik stop mezelf niet in mijn gebeden en streef niet naar perfectie. Ik geloof dat naarmate we ouder worden, we meer wijsheid krijgen. Ik vraag mijn skateboardvrienden en mijn familie om hun wijsheid met mij te delen.

Ik begin langzamerhand te geloven dat als we ouder worden, we er makkelijker komen als we geloven dat je elke dag je fouten verandert. Ik was elke dag naar het park gegaan, maar ik veranderde, voor de eerste keer probeerde ik na het werk naar de winkel te gaan om boodschappen te doen. Na ongeveer een week besloot ik het park te verlaten en ging ik naar een winkel om wat dingen te kopen.

Related Post