Hoe de herenmode er goed uit te laten zien in Den Haag

Herenmode Den Haag

Je kent dat moment wel, als je met vrienden bent en iedereen is uitgedost in zijn beste outfit. Plotseling verschijnt er een man uit het niets, alsof hij zo uit een modetijdschrift is gestapt, een outfit geschikt voor de rode loper. Waren alle mannen, maar zo gekleed! Het probleem is echter niet alle mannen. Het probleem is hoe de meeste mannen zich kleden. Er is meer voor nodig dan alleen de juiste kleren kopen en ze combineren met de juiste accessoires om er goed uit te zien; er is oog voor detail, studie en kennis over stijl voor nodig. Met andere woorden, goed gekleed gaan is voor de meeste mannen niet vanzelfsprekend; het vergt wat denkwerk en inspanning van onze kant, net zo goed als van onze vrienden of hun vrouwen.

Wat te dragen in Den Haag?

Als u een man bent die zich wil kleden, dan heeft u een paar opties. Deze stad staat niet bekend om zijn gevoel voor mode, dus het moet makkelijk zijn om iets goeds te vinden om te dragen. U kunt ook een pak dragen, maar u zult misschien moeite hebben om een stropdas te vinden die goed past. Het kan zelfs zijn dat je er belachelijk uitziet in een pak.

Als u zich wilt kleden, kunt u het beste een spijkerbroek dragen. Hoewel het waar is dat de meeste mannen hier een pak dragen, zijn er ook veel mannen die een spijkerbroek dragen, vooral die uit andere landen. Wees echter voorzichtig dat u niet overdrijft en iets draagt dat eruit ziet alsof u net uit een bar komt. Mannen in Den Haag kleden zich niet zo.

Wat niet te dragen in Den Haag?

  • Kostuum: Dit is een no-go. De pakken die u in deze stad zult zien zijn of grijs of navy, wat betekent dat u zult opvallen als een zere duim. Als u een pak draagt, lijkt het alsof u zich kleedt om indruk te maken op mensen, terwijl u zich eigenlijk kleedt om er als een pak uit te zien. Met andere woorden, u doet het verkeerd. Als u toch per se een pak wilt dragen, kunt u een paar eenvoudige aanpassingen overwegen – bijvoorbeeld uw overhemd instoppen, een colbert kopen dat past, en een das dragen die bij uw colbert past.

  • Pak + sneakers: Als je dit ooit hebt gedaan, weet je dat het er belachelijk uitziet. Je hebt misschien wel eens iemand gezien die dit in deze stad draagt, maar geloof ons, hij is niet de norm. Wees serieus en vermijd deze look.

Conclusie

Goed gekleed gaan lijkt misschien een ontmoedigende taak, maar dat hoeft het niet te zijn. In plaats daarvan zou je het tegenovergestelde kunnen proberen. In plaats van je te kleden voor andere mensen, kun je proberen je te kleden voor jezelf. In plaats van een pak zou je een spijkerbroek kunnen dragen. In plaats van stropdassen te dragen, zou je polo's kunnen dragen. Als je dit doet, zou je jezelf kunnen verbazen over hoe gemakkelijk het is om je goed te kleden.

Zoals we in dit artikel hebben gezien, zijn er veel manieren om je goed de herenmode in Den Haag. Het belangrijkste is dat je je kleedt voor jezelf en niet voor andere mensen.

Related Post